WALL RACK PART 1

Wall rack ini saya make over dah lama di sebabkan kesibukan masa dan keadaan kesihatan yg x mengizinkan, baru hari ini saya dapat snap gambarnya.....belum terfikir nak gantung di mana lagi maklumlah rumah kecil belum datang idea lagi nak cari tempat yang sesuai...hubby cat rak ni makan masa 2 hari juga sebab nak hilangkan warna asal coklat kehitaman tu...dah siap cat saya pun tampal decal sahaja...dan inilah hasilnya.....berangan nak letak koleksi pelita....tengoklah nanti macam mana.....

inilah warna asal wall rack ni masih ingat lagi x saya beli semasa jalan2 ke kuala kangsar hari tu...

Comments

  1. salam ina... cun nyer rak tu... puashati betul dpt hasil camtu... bunga2 hiasan dia pun cumil....

    ReplyDelete
  2. kak ina..mana dpt decal tu?...cun ler..siyeesss....suker tgk...pandai k.ina makeover...

    ReplyDelete
  3. cantek.kreatif org yg membuatnya ..

    ReplyDelete
  4. TO AMY....
    ALA AMY HASIL YG BIASA2 JE...KALAU AMY LUKIS LAGI CANTIKKAN ....

    TO JULIA...
    DECAL TU AKK BELI KAT KUALA KANGSAR JUGA....


    TO ESKAY DAN ATTY....
    TERIMA KASIH HASIL KERJA YG BIASA JE..NI..KALAU ORG YG PANDAI MELUKIS LAGI CANTIKKAN KAN INA X PANDAI TAMPAL DECAL JE LA....

    ReplyDelete
  5. Cantik selepas di make over. Decal tu lawa la.

    ReplyDelete
  6. wow cantiknya! klu saya berkemampuan macam ni...alangkah bestnya! saya sdg 'menggilai' vantage dn cina procelain - ada very2 good ofer, apalagi, sdg memikirkan kat mana pulak nak letak ni....

    ReplyDelete
  7. cantiknya dah makeover...akak pun suka decal tu..so sweet je..

    ReplyDelete
  8. To ruby..and Kak ana...
    terima kasih....

    To sonata...
    tengah mnegilai tak pa sonata jgn sampai menggila...esk dah pnh pos ke sini plk...

    ReplyDelete
  9. Kak ina, satu lagi nak tanya, rak tu beli kat mana? Rasanya masa kita remaja2 dulu pernah gak tengok. Tapi masa tu tak minat english style lagi...cantik pulak bila dah dimake over mewah gitu....

    ReplyDelete

Post a Comment

salam semua terima kasih sudi tinggalkan komen di sini semuga menambahkan lagi kemesraan ikatan ukhwah..

Popular posts from this blog

Bercuti di Bukit Tinggi

cacatan (episod akhir ) Umrah dan ziarah..

Mohon ampun dan maaf...