SANGKAR BURUNGKU.....

Saya ubah kedudukannya dgn mengangtungnya di pintu gerbang yang berada di tengah2 antara ruang tamu dan dapur.. teratak saya.

Inilah hasilnya setelah di make-overkan...bertukar tempat dan kedudukan...
kalau tak silap saya saya membelinya di Air Hitam Johor....semasa gambar ini di ambil replika burungnya masih ada tetapi sekarang saya sudah simpan dan buat mainan aleya...ats nasihat ck abg kerana tkt malaikat tak masuk rmh...sebab ada patung yg di jadiakn hiasan......
Sangkar burung ni sudah lama saya beli kira-kira 2 tahun yang lalu..

Comments

  1. Salam Kak Ina...cute nyer,,,
    dulu deeja pun de satu,kecik je...letak kat luo umah...alahai dah reput la...sayang tul...

    ReplyDelete
  2. that's so sweet...better than before...

    ReplyDelete
  3. salam ina..
    sangkar burung tu dari kayu ye ina. cantik pula bila dah disolek

    ReplyDelete
  4. salam Ina lawa lah bila di gantung mcm tu npk english...i lick..

    ReplyDelete
  5. tingin gak nak beli sangkar burung ni .lom kesampaian lagi

    ReplyDelete
  6. kak az burung dlm tu burung hidup ke replika jer

    ReplyDelete
  7. Salam Lina..
    hi apakbr? Harap Lina & keluarga sihat semuanya ye. Walaupun tak selalu tinggalkan komen, tp kak selalu dtg ziarah blog Lina, yr blog is one of my favourite :-)
    Cantik sangkar burung tu..:-)

    ReplyDelete
  8. to kak hani,kak hazel dan kak aton...
    terima kasih semua...sdi beri komen dan ziarah ke sini...

    to sheila...
    yea sheila masa mula beli dulu tak terfikir pun nk di gantung lps make over baru dpt idea tuk gantung...

    to atty..
    blh p cari kt kdai jual alatan pengantin di nilai 3 kt situ mrh skt..

    to lina....
    buurng tu replika je..tapi akk dah kuarkan dan simpan juga bg aleya main ck abg ckp tak elok patung buat hiasan...

    to deeja...
    syg yea deeja dah reput kena hujan dan panas kut...elok klau beli yg jns besi akk punya ni d perbuat dr besi...

    kak ita....
    trmksh kak selalu ziarah ina di sini...ina hargai kedtgan akk...kak ita rindu kan pd kak gee,..

    ReplyDelete
  9. salam kak lina
    harap akak sihat skeluarga..
    yay alyssa nnt da tak dpt main2 sgkr burung tu yek..

    ReplyDelete
  10. wahhhh creative nyer.. leh la bajar nanti kan.. :)

    ReplyDelete
  11. to seri...
    kalau aleysa dtg sini main pun apa slhnya..tapi yg ni bkn yg alysa main tu yg bsr skt dr yg alysa duk bekenan seblm tu akk ltk ats meja..
    jgn serik dtg rmh akk lg tau...nti kalau dtg lg tentu alyssa dh besar kan...

    to ena...
    kalau nak berlajar apa slhnya..akk blh ajarkan...

    ReplyDelete

Post a Comment

salam semua terima kasih sudi tinggalkan komen di sini semuga menambahkan lagi kemesraan ikatan ukhwah..

Popular posts from this blog

Bercuti di Bukit Tinggi

cacatan (episod akhir ) Umrah dan ziarah..

Mohon ampun dan maaf...