Pink n Green...n beads 2

Assalamualaikum....

Salam jumaat yang mulia...
Bercerita lagi tentang  pink n green kalau ada yang masih ingat kain ela yang saya beli di NIGHT MARKET..he..he.. sekarang ni dah jadi baju dan sudah siap di jahit manik...

Dahulu saya ada juga mengambil tempahan jahit manik ni..tetapi sejak mata mula merabun ni saya dah tak ambil tempahan  namun minat menjahit tak pernah luput...cuma sekarang sekadar sebagai hobby mengisi masa lapang dan jahit di baju sendiri dan anak-anak sahaja...

Aleya semua baju kurung dia mesti jahit manik....bila dah siap bukan main suka...



baju aleya..

/
sibuk aleya minta saya siapkan jahit manik di bajunya bila dah siap seyum meleret siap ucapkan terima kasih ibu...pandai ibu jahit  he..he.. bodek le tu..


MY TOOLS..

Comments

  1. bestnya... baju raya dah siap... saya terpaksa beli... ada manik juga...

    ReplyDelete
  2. senangnya ati, bj raya dah siap!! sy punya bila la nak siap jht manik ni..jahit sendiri, camni la x siap2!! hihi..

    ReplyDelete
  3. @dwaty
    alhamdulilah bwaty..mls nk menjahit bln puasa nanti...tak yah nk fikir2 psl baju lagi..sehelai 2 je utk anak2 yg lbh..

    ReplyDelete
  4. @HASNAH
    alhamdulilah hasnah...kena masa rajin jahit manik baju ank 2 hari dh siap kena mls makan masa berminggu2..

    ReplyDelete

Post a Comment

salam semua terima kasih sudi tinggalkan komen di sini semuga menambahkan lagi kemesraan ikatan ukhwah..

Popular posts from this blog

Bercuti di Bukit Tinggi

cacatan (episod akhir ) Umrah dan ziarah..

Jumaat Terakhir