Baru bersua namun rindu tetap kembali bertaut...

Baru semalm balik semula ke manjung setelah  ziarah emak di Kuala Selangor..lebih-lebih lagi dengan keadaan ksihatan emak bergitu...
Semuga mak dalam rahmat sayang kasih sayang Allah selalu hendaknya..





Dan tiba2 hati pun menjadi teramat rindu....
Ya Allah rendahkanlah suaraku bagi mereka..
perindahkanlah ucapanku di depan mereka...
lembutkan hatiku untuk mereka..
Ya allah berikanlah mereka balasan sebaik-baiknya atas didikan mereka terhadapku....
pahala yang besar atas kesayangan mereka terhadapku..
peliharalah mereka sebagaimana mereka memeliharaku..

Comments

  1. Lama tak jenguk blog...rindu ngan kengkawan semua...Harap kak Ina sihat dan bergembira disamping keluarga tercinta...amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih azleen...
      amin..alhamdulilah akak sekeluarga sht2 hendaknya

      Delete
  2. as salam azlina,

    sama lah ngan kak lama tak lawat blog walk kat kekawan hehehe..hrp sihat ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikummussalam kak zie

      alhamdulilah di beri kesihatan yang baik oleh allah

      Delete
  3. Assalamualaikum...Saya Sharifah..panggil Pah jer...salam kenal ye kak...erm tersenruk tgk gambar di ats..kerana mengingatkan saya kepada mak saya...sebijik macam gaya mak saya bila baca quran lepas sembahyang...dah setahun tak jumpa mak....saya follow akak kat sini..blog yg byk kata2 nasihat dan ingatan buat semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlklsm Suriyana....

      salam kenal dari akk huga trm ksh sudi sggh baca n follow blog akk...
      lama juga tu dh setahun...pastinya rindu kan..pah tgl kt oversea ke..
      sama2 pah sharing is caring..

      Delete

Post a Comment

salam semua terima kasih sudi tinggalkan komen di sini semuga menambahkan lagi kemesraan ikatan ukhwah..

Popular posts from this blog

Bercuti di Bukit Tinggi

cacatan (episod akhir ) Umrah dan ziarah..

Jumaat Terakhir