award dari kak yon ...terima kasih kak yon . rasa seperti diingati dan di hargai. tak sangka kak yon ingat juga pada saya ialah jika nak dibandingkan dengan yang lain siapalah saya ni..
macam seperti terma dan syarat untuk menerima award aku pun nak panjangkan pemberian award kepada teman-teman lain..nak beri pada teman-teman deco ramai yang sudah dapat dari kak yon.. di bawah ini je lah dapat aku senaraikan penerima awardnya kepada teman-teman blog kesayangan ku yang lain. harap sudi2kan lah menerima pemberiaan ku ini...semoga kita sentiasa teman berteman bersama ukhwah dan kasih sayang yang berpenjangan sebagai saudara sesama islam.

1. ELA - so sweet baru kenal tapi mesra jauh nun di Qatar simanis yg rajin memasak juga.
2. DINA- penuh dengan dekorasi english.
3. KAK ANI - deco n blog shop yg pelbagai koleksi yg exclusive.
4. CZA- terima kasih rajin berkunjung..seorang yang bergitu tabah..menempuh perjalanan hidup.
5. KAK UMMI- ibu berkerjaya yang rajin ke dapur (superwomen)
6. WANA- blog shop, masih muda tapi gigih berusaha.
7.KAK INTAN- ada saja aktivitinya
8. KAK TON - banyak resepi yang mudah dan berkhasiat..
9. DRIMBA- penuh dengan ilmu dan mendamaikan.
10. OGY_ salam perkenalan.


Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini.
1. Letakkan logo award ini di blog anda.

2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti di Bukit Tinggi

cacatan (episod akhir ) Umrah dan ziarah..

Jumaat Terakhir