KUJUNGAN HARI RAYA ADIK2 BLOGGERS SERI DAN IZAN

Izan sampai rumah dengan rakan sekerjanya dalam pukul 1.30 lebih seperti yang dijanjikan olehnya wah nampaknya memang seorang yg menepati masa...maklumlah usahawan...izan call tak ingat no rmh...nsb baik org manjung cepat lah jumpa rumahnya....tak sangkakan dunia ni kecil je rupanya izan selalu hantar anaknya mengaji di tempat aiman mengaji..iaitu jiran yg sederet dgn rumah saya(corner lot) kak ummu..aiman blk2 sek je kata dia kenal cik izan katanya...aleya pun bukan main manja dgn izan dan rakan sekerja izan rajin betul melayan aleya...tak sangka juga bapa kawan karib anak saya faaiz pula Datuk Jasan adalah big bos pada hubby izan pula...itulah tak kenal maka tak jumpa dah kenal bermacam2 cerita.......puas izan tunggu nak jumpa seri tapi seri tak sampai2 akhirnya izan mohon berangkat kerana nak menziarah rakanya yg di masukkan di wad hospital manjung........
Seri sekeluarga sampai lebih kurang 5 mini selepas izan balik...rupanya seri sesat sebelum sampai ke rumah saya...rupanya juga seri menalipon hp saya ada 7 misscall oleh kerana hp saya ada dalam bilik saya tak dengar hp berdering duk seronok bersembang dengan izan sampai tak dengar hp berbunyi...akhirnya seri sampai sendiri di hadapan rumah saya kesian kat seri dan keluarga puas la berpusing2...tengok ck abg dgn hubby seri pun rancak berbual...tapi terlupa nak snap gambar..seri dtg dari gopeng dari rumah mertuanya..ahad ni dah nak terbang balik ke sabah..seronok tengok anak seri alysaa...cergas mindanya rajin meneroka sibuk seri nak mengawalnya..tahu je lah rumah mak cik ni banyak bersepah barang terpakai..manakala baby hanna pula baiknya tak menangis langsung letak atas tilam dia main sendiri dari sampai hingga balik tak menangis langsung asyik seyum je..aleya bukan main sayang lagi...seronok bersembang dgn seri...ada kesempatan kami akan mengunjungi rumah mertua seri esok sebelum seri berangkat pulang ke sabah....semuga selamat kembali dan bertugas di perantauan....

p/s: kepada seri dan izan akk mohon maaf jika ada layanan akk yg kurang memuaskan semasa kunjungan kalian berdua ke teratak akk yg tak sepertinya ini segan akk...
mengenai oleh2 dari kak shas yang di bawa oleh izan kita cite esok yea...line tenet ni dah mula buat hal ni nak loading gambar pn punya lah lama...

Comments

  1. kak ina, seronok nya ber hariraya, terima tetamu jauh dan dekat..

    ReplyDelete
  2. Kak lina ....tie datang nih, masih adakah segala macam juadah itu...

    ReplyDelete
  3. sronok dia org dpt jumpa azlina...kalau k.ani jd gi Pangkor nanti dlm bulan Nov...cuti sekolah nanti...k.ani call azlina yer.....insyaallah....

    ReplyDelete
  4. to shima....
    waalaikummussalam shima..alhamdulillah makin rmai tetamu makin murah rezeki...

    to atie...
    kalau atei nk berkunjung juadah yg dah hbs tu akk buat yg baru special utk atei..tapi akk ni bknnya pandai msk sgt...

    to kak hani....
    alhamdulillah kak hani...tapi ina ni serba kekurangan dr segala segi rmh pun seadaanya tapi kalau ada yg sudi berkunjung syukur tak terhingga....kalau akk jadi ke sini calling2 lah yea...

    ReplyDelete

Post a Comment

salam semua terima kasih sudi tinggalkan komen di sini semuga menambahkan lagi kemesraan ikatan ukhwah..

Popular posts from this blog

Bercuti di Bukit Tinggi

cacatan (episod akhir ) Umrah dan ziarah..

Jumaat Terakhir