JEMPUTAN...KHAS...


Assalamualaikum semua...

Tidak sangka setelah lama berblog dan sekarang ni ber FB semakin ramai blogger dari Manjung walaupun kita berdekatan antara satu sama lain tetapi kita selalu berjumpa di alam maya sahaja...

atas permintaan rakan-rakan maka dengan ini saya mengumumkan menjemput rakan-rakan blogger dan Fb untuk bergader-gader untuk majlis kecil bersuai kenal antara satu sama lain..untuk mengeratkan silaturrahim...semuga pertemuan ini menambahkan lagi silaturahim sesama kita...

KEPADA YANG BERMINAT BOLEH TINGGALKAN KOMEN DI POST KOMEN,EMAIL ATAU MSG DI INBOX FB SAYA..wahidina265@yahoo.com

TARIKH PERJUMPAAN : 28/10/10  HARI : KHAMIS

TEMPAT : MANJUNG RAYA VENICE

jam : 3.00 PETANG.

TERMA DAN SYARAT KEHADIRAN:
BAWA SATU MENU MAKANAN BERSAMA ANDA (POT LUCK)




Comments

  1. salam Ina...

    selamat berkenal mesra , tak dapat join ler..

    tarikh tu hari ulangtahun kelahiran si bujang akak tu..

    ReplyDelete
  2. wah nak begeder2 tu..semoga hepi semuanya

    ReplyDelete
  3. Salam kak...alaarrr, nak lar..nak lar...tp jauh nih..cmne nih? hehe..Nnti AYU blek kg kat Teluk Intan...akk wat gader2 lg ek...anyway selamat bergader...mesti bezzzz tuh!!

    ReplyDelete
  4. @Ummi Humaira
    wlklsm n trm ksh kak ummi

    yea ke jatuh ph hr lahir si bujang kak ummu..selamat hari lahir bt hanan mank cik doakan beroleh kebahagiaan dunia dan akhirat..

    ReplyDelete
  5. @ibuintan
    mudah2an kak merapatkan ukhwah menghindari permusuhan..

    ReplyDelete
  6. @AyuRuhaiza
    wlklsm ayu trm ksh..kalau ayu sudi apa slhnya mari le dtg sini nk tido kt pondok kecil akk pn x pa tapi kena berhimpit le...he..he..

    ReplyDelete
  7. salam k.ina,

    menarik ...tapi ain tak dapat join laa.
    Harap2nya semua ceria dan gumbira dgn gthering ini. Tak sabor nak tunggu latest n3 pasai nie..hihih

    terima kasih

    ReplyDelete
  8. @ainhany
    wlklsm ain...x pa ain kalau ada rezeki kita berjumpa juga suatu hr nanti...trm ksh ain mudah2an majlis berlangsung dgn meriah wlpun c ramai yg dpt hadir sbb weekday..

    trm ksh sudi menanti n3 akk seterusnya..

    ReplyDelete

Post a Comment

salam semua terima kasih sudi tinggalkan komen di sini semuga menambahkan lagi kemesraan ikatan ukhwah..

Popular posts from this blog

Bercuti di Bukit Tinggi

cacatan (episod akhir ) Umrah dan ziarah..

Jumaat Terakhir