Kaki Besi

Semasa dalam perjalanan dari rumah adik ke Manjung saya singgah Ke kuala Selangor untuk menghantar bonda...kemudian saya Singgah ke rumah kak aton ...rasanya ramai geng blogger deco kenal dengan kak aton KLIK DI SINI. kan saya sendiri mula mengenali kak aton melalui alam maya ini di medan blog inilah dan terus bersilaturrahim sampai sekarang...dan hubungan kami menjadi bertambah rapat ...saya dan anggap kak aton dan keluarga seperti keluarga sendiri...

Setiap kali singgah rumah kak aton saya dan keluarga dah tak rasa segan-segan...macam singgah rumah kakak sendiri mulanya saya memang plan hendak singggah sekejap sahaja hendak ambil barang yang saya kirim pada kak aton iaitu KAKI BESI MESIN..tetapi oleh kerana sudah hampir waktu solat maghrib jadi kami terus solat maghrib di rumah kak aton baru  meneruskan perjalanan balik ke Manjung..
sudah lama saya mencari kaki besi mesin lama ini tapi susah yang ada pun yang baru....harga pula mahal....terima kasih kak aton susah payah cari kaki besi mesin untuk ina...


KAKI BESI MESIN YANG KAK ATON TOLONG BELIKAN DI KEDAI BARANG TERPAKAI..

Seronok berada di rumah akak aton ...kira rumah pusaka ni banyak barang-barang warisan lama yang terjaga rapi...bagi peminat PML mesti teruja bila sampai sini...pingggan mangkuk zaman nenek moyang kita pun ada...almari dan lain-lain lagi khazanah silam yang memberi nostalgia buat kita di jaga rapi oleh kak aton...

CEK ABANG BERSOLAT JEMAAH BERIMAMKAN WAK NAN SUAMI KAK ATON...

ANTARA KOLEKSI LEMARI ANTIK DALAM SIMPANAN KAK ATON..

Comments

  1. Ass-salam dear azlina
    Syukur hajat tercapai...
    nanti kalau dah di renew kaki mesin tu...jangan lupa post cerita dan gambar dia ya...
    Selamt bercuti Sempena Hari ulangtahun Sultan Perak.

    ReplyDelete
  2. salam Ina...

    tu dia , kaki mesin jahit pula..

    lepas nie bertukaq wajah ler dia... tak sabaq nk tengok.

    ReplyDelete
  3. @hazeleyed lady

    waalaikummussalam sis...

    alhamdulilah sis...he..he.. ina hari2 cuti sis cuti x bergaji..
    insyaallah dah siap renew kaki mesin nanti ina post cerita tapi dua menjak ni rasa mls je nak mendeco...nak lap2 habuk pun malas..

    ReplyDelete
  4. @Ummi Humaira
    waalaikummusssalam kak chaq...

    tu la hari tu pi KL tak sempat nak singgah rmh kak chaq sehari setengah semua perkara nak buat...
    insyaallah minggu dpn nak pi lagi tapi hala ke kajang rmh saudara abg ada kenduri bertolak ptg sabtu...ahad dah nak blk..

    nanti dah make over cheq wat post n3 yea kak chaq..tak tau le cantik ke tak nanti..

    ReplyDelete
  5. wah... kaki mesin pulak,,

    dah tuka kaler nanti mesti cantek tu

    ReplyDelete
  6. salam ina..
    promote baik punya...trm kasih.
    cepatlah deko ina..mesti banyak idea nak buat ni.. akk ade lg satu kaki mesin tp tggu N3 deko ina dulu hihi

    ReplyDelete
  7. @kak aton
    wlklsm kak....

    he..he.. kak la ni mood deko merudum ala kaki mesin ni kalau nk deko pun sama je dgn yg lain sebab nk lukis fa pun tak pandai..

    ReplyDelete
  8. syahdu...tgk kaki besi mesin tu tau azlina...teringat mesin jait mak yg dicuri...sedihhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  9. @Zie
    yea ke kak zie...kenapa lah orang sekarang ni cari rezeki sdh tak kira halal dan haram...

    ReplyDelete

Post a Comment

salam semua terima kasih sudi tinggalkan komen di sini semuga menambahkan lagi kemesraan ikatan ukhwah..

Popular posts from this blog

cacatan (episod akhir ) Umrah dan ziarah..

Jumaat Terakhir

Kenduri Tahlil,doa selamat dan kesyukuran..