sambungan cerita semalam

kali ini  Biarlah gambar yang bercerita....

Inilah keluarga besar cek abang 9 adik beradik semua ada cuma seorang adik sahaja tak dapat balik tetapi anak-anak dan isterinya ada bersama...


9 orang ada beradik abang bersama keluarga masing-masing adik yg keempat sahaja yang tiada kerana bertugas di hari raya..

ayah dan ibu mertua bersama 8 dari 9 orang anak-anaknya..


ibu dan ayah mertua bersama kesembilan-bilan orang menantunya...


ibu dan ayah mertua bersama 33 orang cucu-cucunya..

Comments

  1. besarnya keluarga mertua akak...mesti riuh rumah kan

    ReplyDelete
  2. wah...sesi bergambar ya...simpan dlm blog..esok cucu leh tgk :)

    http://batulesung.blogspot.com/2011/09/skypark.html

    ReplyDelete
  3. @Lina
    memang riuh..bila tido malam sampai ke dapur le kalau semua ada...tapi adik2 abang kebanyakan ada yg rmh mertua mereka dekat2 je hanya cek abang dan seorang adiknya dapat org jauh(akk di kuala selangor dan 2 org adik ceka bang isterinya seorg org pahang,seorg lagi melaka) yang lain dpt pasangan org muar juga..

    ReplyDelete
  4. @CT
    btl tu ct pernah terjadi laptop rosak gamabr penting hilang nsb baik ada tersimpan di blog dan fb

    ReplyDelete
  5. salam kak ina,

    Syukur..
    Inilah contoh keluarga bahagia dan seiya sekata...tema warna pun tak berbeza...Semuga warna warni aidil fitri ini akan terus terakam dan mnjadi memory terindah selamanya..

    agaknya menantu pilihan mertua sapa yer??leeya tolong jawap bagi pihak boleh??? hihii

    ReplyDelete
  6. salam K.Ina...selamat hari raya,maaf zahir & batin.
    Bestnya dpt brgambar bersama family camni..ramai tuh!.mesti meriahkan....

    ReplyDelete
  7. Salam aidilfitri
    wah bestnya.. bukan senang nak atur sesi bergambar camni.. semua kena spoting - dengan 3 tone color.
    Abe saya punya 13 adik beradik - he3, sbb tu dpt rasa keadaannya bila berkumpul semua - sapa lambat book tempat peraduan, tido depan dapur jawabnya.

    ReplyDelete
  8. @Ina

    Lupa nak buat ucapan raya..hehehe

    "Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir Batin"

    ReplyDelete
  9. @ainhany
    wlklsm ucu...

    alhamdulilah..tema utk keluarga abg dh beri cklat or gold..

    Psst ucu menantu pilihan tak tahu le siapa gamaknya tapi rasanya mak/ayah mertua sayang anak dan memantu sama rata...
    cuma antara cucu leya seorang dpt gelaran puteri dr atok dia itu pun sebab masa kecil2 mama/ibu dia suka pakaikan aleya gaun cinderlela dan hairband flower..

    ReplyDelete
  10. @♥♥azatiesayang ♥♥
    wlklsm...atie..
    selamay hr raya maaf zahir dan batin..
    alhamdulilah atie seronok dpt berkumpul ramai2..

    ReplyDelete
  11. @Syimama
    slm adilfitri utk syimama juga..
    alhamdulilah....
    btl tu syimama bila mlm semua sbk booking tmpt tido awal2 siapa lambat tido kt dapur...
    tapi kami..keluarga kak long tetap tido dlm bilk pasal ramai yg tak suka tido dlm bilik kata panas tapi kena le berihimpit sebilik 5,6 org...
    wlpun bergitu kegembiraan tetap jelas di hati..

    ReplyDelete
  12. @Ina
    selamat hr raya utk ina juga mohon maaf zahir dan batin dr akk..

    ReplyDelete
  13. Aslkm

    Moga kalian semua bahagia.
    Seronok dpt berkumpul bersama kan.
    Wah pakatlah baju tu je. bagus2...

    ReplyDelete

Post a Comment

salam semua terima kasih sudi tinggalkan komen di sini semuga menambahkan lagi kemesraan ikatan ukhwah..

Popular posts from this blog

Bercuti di Bukit Tinggi

cacatan (episod akhir ) Umrah dan ziarah..

Jumaat Terakhir